vrijdag 12 september 2008

Traaaag India.

Zijn we weer even, op het trage internet, om te zeggen dat we vele van jullie smsjes sturen, maar ik heb begrepen dat deze niet aankomen. Misschien dat dit ook traag werkt en dat jullie ze over een week krijgen, we don't know!
Ook het internet is traag, dus soms kan de reactie op de mail ook wat langer duren.
Blijf vooral mailen/smsen/bellen want we vinden het ontzettend leuk om wat van jullie horen! We gaan van de week op zoek naar een beter internet cafe.

Verder gaat het ons nog steeds goed. Lotte is een paar daagjes een beetje ziek geweest, lekker aan de race, maar dat is nou eenmaal normaal hier haha. Komt goed, komt goed! (Alleen een beetje jammer dat je na een toiletbezoek er in ene achterkomt dat je water is afgesloten en je dus niet kan doortrekken. Haha, oke, verdere details zullen we jullie besparen).

Oja, nog een bijzonder feitje.. (Dat vinden wij in ieder geval)
Vanmorgen zijn de 8 jongens uit de sick room (waar we eerder over schreven) vertrokken naar een ander Hostel. We brachten ze naar bed gister, lazen hen een verhaaltje voor,zongen liedjes met hen, en vervolgens vroegen ze ons of we met hen wilden bidden. Een van de jongens vroeg aan de anderen of ze ons in hun gebed wilde noemen om te zorgen dat alles goed met ons zal gaan. Het was ontzettend speciaal om hun te zien bidden, vol overgave, omdat bidden bijna de enige houvast is die ze hebben in hun leventje. We raakten een beetje ontroerd er van omdat het zo bijzonder voelde, maar we hadden dit voor geen goud willen missen. Vanmorgen gaven we hen nog een paar kleine speeltjes en een briefje van ons mee en gaven we hen een dikke knuffel en kus. Nu zijn ze weg en zullen we ze absoluut gaan opzoeken in het andere hostel.

Nouja, dat was het wel weer!

Take care!

Liefs van ons.